Магістрами 2-го року навчання спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" були представлені результати досліджень магістерських робіт

14 листопада 2018 року
10 корпус, хол 2-го поверху

 14 листопада 2018 року в холі навчального корпусу № 10  студенти магістратури другого року навчання, які навчаються за спеціальністю «Фінанси, банківська справа і страхування», зокрема за оствіньою програмою «Банківська справа»  представили комісії результати своєї магістерської роботи.

Комісія у складі: завідувача кафедри фінансів д.е.н., професора Давиденко Н.М., завідувача  кафедри банківської справи та страхування д.е.н., професора Худолій Л.М. та викладачів розглянула представлені постерні презентації студентів-магістрів та оцінила їх, а також звернула увагу студентів на сильні сторони проектів та вказали зауваження.

Загалом було представлено 10 постерних презентацій.  Всі роботи були цікавими. Однак особливу зацікавленість викликали роботи, які і були відзначені як найкращі.

Зокрема, найкраще представила свої результати Пашук Яна, науковий керівник Олійник-Данн О.О., тема: «Розвиток системи гарантування кредитів малих і середніх аграрних підприємств». Проведені нею дослідження були актуальними, креативними та містили реальні пропозиції для впровадження схем гарантування кредиту в Україні для пілотних областей, розрахуавши при цьому потреби у їхньому кредитуванні.

Також, заслуговує на увагу магістр Скоринська Марина, науковий керівник Костюк В.А., тема дослідження: «Розвиток споживчого банківського кредитування в Україні». Студентка впевнено презентувала свою роботу та запропонувала напрями удосконалення споживчого кредитування в Україні та відмітила, що для ефективного регулювання споживчого кредитування в Україні варто розробити програму, яка б включала стандарти якості кредитування фізичних осіб та захищала б позичальників від несприятливих ситуацій.

Проведений  захід був корисним для студентів, оскільки дав їм змогу під іншим кутом поглянути на власний доробок, поділитися отриманими результатами, опанувати навички доповідача, які їм знадобляться не тільки під час основного захисту магістерських робіт, а й у майбутній професійній діяльності.

к.е.н., ст. викл. Ольга Файчук


Медведський В.М., тема: "Розвиток системи електронних платежів", науковий керівник: к.е.н., доц. Костюк В.А.
Філь В.О., тема: "Управління кредитним портфелем банку", науковий керівник: д.е.н., проф. Олійник-Данн О.О.
Кириченко О.І., тема: "Оподаткування діяльності страхових компаній України", науковий керівник: к.е.н., доц. Мамчур Р.М.
Гламаздіна М.С., тема: "Управління ліквідністю банків", науковий керівник: к.е.н., доц. Жарікова О.Б.
Шульга А.Л., тема: "Управління прибутком у банку", науковий керівник: к.е.н., доцент Аврамчук Л.А.
Сулима О.І., тема: "Управління доходами та витратами банку", науковий керівник: к.е.н., доц. Жарікова О.Б.
Кондакова Н.В., тема: "Стратегічне планування в банківських установах України", науковий керівник: к.е.н., доц. Муравський О.А.
Пашук Я.О., тема: "Розвиток системи гарантування кредитів малих і середніх аграрних підприємств",наук. керівн: Олійник-Данн О.О.
Савчук Д.А., тема: "Розвиток кредитного ринку України", науковий керівник: к.е.н., доц. Аврамчук Л.А.
Скоринська М.О., тема: "Розвиток банківського споживчого кредитування в Україні", науковий керівник: к.е.н., доц. Костюк В.А.
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook