Підвищення педагогічної кваліфікації – важлива складова ефективної роботи наставника студентської групи

12 листопада 2018 року

    25 жовтня 2018 року доценти кафедри біології тварин Л.В. Чепіль та О.В. Дегтяренко, які є наставниками 2-ї та 3-ї студентських академічних груп спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», отримали Свідоцтво про підвищення педагогічної кваліфікації НУБіП України.

  

     З вересня 2017 по червень 2018 рр. вони підвищували свою кваліфікацію, як учасники науково-методичного семінару наставників студентських груп. 

       Роль наставника у студентській групі включає виховання у студентів моральних і професійних якостей, підвищення ідейного, національного рівня майбутніх спеціалістів. Основним завданням наставника є ознайомлення студентів з історією навчального закладу, його структурою, традиціями. Основна діяльність наставника полягає у вихованні моральних і професійних якостей, сприянні зростанню ідейного, національного та професійного рівня майбутніх спеціалістів.

    Робота наставника також повинна сприяти створенню в студентській групі здорового морально-психологічного клімату, встановленню нормальних стосунків між студентами і викладачами, допомагати активу групи у формуванні студентського колективу, позитивних орієнтацій у студентів, спрямованих на підвищення культурного рівня та ведення здорового способу життя.

 

Бажаємо успіху нашим колегам в цій нелегкій і, водночас, почесній справі!

 

Зав. кафедри біології тварин,

Сахацький М.І.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook