Учнівська наукова школа вже вдруге відбулась на Черкащині

10 листопада 2018, 17:20

Представники Національного університету біоресурсів і природокристування України на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашою 9 листопада вже вдруге провели учнівську наукову школу у Христинівському районі Черкаської області.

Цього разу захід відбувся одночасно на базі двох шкіл, оскільки зацікавлених дітей виявилось дуже багато. Спочатку роботу розпочато у Христинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2, а потім продовжено у Верхняцькому навчально-виховному комплексі "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-ліцей" Христинівського району Черкаської області.

Учнівська наукова школа Христинівщини відбулась за участю представників Національного університету біоресурсів і природокористування України та Управління освіти Христинівського району. В роботі Учнівської школи взяли участь близько 200 учнів 10-11 класів з 6 шкіл Христинівки і сусідніх сіл, а також близько 160 учнів у Верняцькому НВК. На пленарному засіданні виступив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який виступив з доповіддю "Конкуренто спроможність України в індикаторах вимірів", а також презентував конкурентні переваги університету.

В роботі секції Біологія взяв участь: Микола Патика, доктор с.-г. наук, завідувач кафедри екобіотехнології та біорізноманіття з темою "Біотехнологія: звершення та надії".

Під час роботи Учнівської наукової школи, начальником відділу якості освіти, маркетингу на профорієнтаційної роботи Дмитром Мотринчуком було проведено спілкування з учнівською молоддю, поширено роздаткові матеріали про університет, запрошено на дні відкритих дверей. Впродовж проведення даного заходу учні – майбутні вступники виявляли інтерес та зацікавленість щодо спеціальностей, які представлені в університеті, ставили багато запитань, адже саме в цей час абітурієнти обирають майбутню професію, яку мають бажання опанувати. Маємо надію, що отримана в ході проведення Учнівської наукової школи інформація стане їм у нагоді.

Дякуємо Христинівському районному відділу освіти в особі начальника Людмилі Марченко, директору Христинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 - Людмилі Кравченко, директору Верхняцького НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 - ліцей" Світлані Остапенко за можливість взяти участь в роботі учнівської наукової школи.

 

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook