Кафедра ландшафтної архітектури та фітодизайну

Методична робота

Кафедра володіє широким спектром методичного забезпечення навчальних дисциплін.

Опанувати фахові знання студентам допомагають розроблені науково-педагогічними працівниками навчально-методичні видання та інші документи. Зокрема, кафедра підготувала та видала одну типову навчальну програму і п’ять навчальних посібників, які підготовлені в основному для навчальних дисциплін магістерських програм «Природно-заповідна справа» і «Природоохоронне паркознавство».

Всі навчальні дисципліни забезпечені навчально-методичними комплексами, які розміщені на веб-сайті НУБіП України. Магістри систематично використовують матеріали, котрі підготовлені за системою Moodl. Кожного року йде оновлення та вдосконалення тем занять відповідно до сучасного рівня розвитку науки і потреб практики.

На більшість дисциплін підготовлені електронні варіанти лекцій та видані методичні вказівки.

На лекціях, практичних і семінарських заняттях, лабораторних роботах широко використовуються активні методи навчання та моделювання фітокомпозицій, ситуаційні завдання, демонстраційні матеріали: слайди, відеофільми, науковий гербарій, колекції рослин, макети, географічні карти тощо.

Навчання і оцінка знань здійснюється за кредитно-модульною системою, яка дозволяє об’єктивно визначити рейтинг кожного студента.

Навчальні практики проводяться за затвердженими програмами з використанням методичних матеріалів та інструментів. У той же час перед кафедрою стоїть завдання розширити роботу з науково-методичного забезпечення навчальних дисциплін, зокрема щодо підготовки типових навчальних програм, монографій, посібників та підручників з грифом, що містять європейські та регіональні стандарти ISO.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook