Постерна конференція

6 листопада 2018, 16:13
НУБіП України
        31 жовтня на агробіологічному факультеті у рамках загальної університетської конференції для студентів магістратури 2-го року навчання відбулася постерна конференція. Цей захід вже набув традиційного характеру, оскільки є хорошою нагодою для майбутніх випускників навчитися лаконічно представляти результати своїх досліджень у рамках підготовки магістерської роботи. Важливо, що магістри звітують та показують рівень здобутих навиків та знань, адже вміння виділити з великого об’єму інформації основні моменти. Постерна конференція є завершальним етапом навчання студентів магістратури та формою атестації випускників.
        Для оцінки робіт було сформовано комісію до складу якої увійшли і двоє доцентів нашої кафедри: Завадська О.В. та Ящук Н.О.
       Комісія відповідально та вимогливо поставилася до докладів, активно задавала питання, аналізувала студентів на їх рівень володіння науковими знаннями. Неформальна форма проведення, до якої відносяться постерні доклади, показала велику активність студентів та володіння професійними уміннями та навичками.
        Магістри нашої кафедри також прийняли активну участь у цьому заході та продемонстрували добре володіння предметом своїх досліджень. 
      Отже, лише залишається побажати майбутнім магістрам вдалого попереднього захисту представлених магістерських робіт на кафедрі та основному захисті перед екзаменаційною комісією.
Доцент кафедри
Сергій Гунько.
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook