Зарубіжна колективна монографія (м. Каунас, Литва)

6 листопада 2018 року
НДІ економіки і менеджменту

 

   

логотип

 

Шановні колеги, дорогі друзі!

 

Інститут бізнесу та розвитку управління сільськими регіонами Університету імені Олександраса Стульгінскіса (м. Каунас, Литва) за підтримки Причорноморського науково-дослідного інституту економіки та інновацій (м. Одеса, Україна) запрошує Вас взяти участь у роботі групи авторів з метою підготовки колективної монографії на тему: "Інноваційний розвиток економіки: глобальні тенденції та національні особливості".
обкладинка
Монографія буде видана європейським видавництвом Izdevniecība “Baltija Publishing” (м. Рига, Латвія) з присвоєнням їй UDC та міжнародного номера ISBN, що дасть можливість авторам взяти участь у колективній науковій праці, опублікованій у країні Європейського Союзу.


Монографія буде складатися з трьох розділів:

1. Інноваційний розвиток національної економіки.
2. Розвиток територій: інноваційний контекст.
3. Інноваційне управління бізнесом.


До участі у написанні колективної монографії запрошуються науковці, викладачі, аспіранти та всі зацікавлені особи. Наукові роботи аспірантів необхідно направляти з рецензією наукового керівника.

Прийом заявок та статей для публікації в монографії здійснюється до 1 грудня 2018року (включно).

Автори колективної монографії обов’язково отримують 3 примірника видання, а також кожен автор разом зі співавтором отримають сертифікат про участь.


Додатково повідомляємо Вам, що участь у підготовці монографії, підготовленої до друку у країнах Європейського Союзу, є підтвердженням міжнародного наукового співробітництва при атестації щодо присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 656 від 19.08.2015 року. Крім того, відповідно до оновлених вимог МОН України щодо порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам відсутність достатньої кількості наукових праць у періодичних виданнях, включених до наукометричних баз Scopus або Web of Science може бути замінена публікацією монографії англійською мовою (Розділ ІІ, пункт 2.4 Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам, затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки України від 14 січня 2016 року №13).

 

Більш детальну інформацію Ви можете переглянути на сайті нашого інституту або в інформаційних листах українськоюросійською чи англійською мовами.

линия

Контактна особа в Україні:
Шумилова Тетяна Дмитрівна, молодший науковий співробітник
Причорноморського науково-дослідного інституту економіки та інновацій
Електронна адреса: [email protected]
Сайт інституту: www.iei.od.ua
Телефон: +38 (093) 253-57-15

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook