Профорієнтаційна робота кафедри фінансів

20 жовтня 2018, 10:00
19 жовтня викладачі кафедри фінансів Скрипник Г.О. і  Тітенко З.М. відвідали Київський механіко-технологічний коледж, де зустрілися із студентами випускних курсів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».
 
У процесі жвавої бесіди студенти отримали інформацію про високий рейтинг університету серед кращих вищих навчальних закладів України. Майбутні абітурієнти були ознайомлені з перевагами навчання в НУБіП України, зокрема з можливостями вступу на економічний факультет за обраною спеціальністю. А також з перспективами подальшого працевлаштування, можливості отримання подвійних дипломів та проходження виробничої практики за кордоном. Юнаків зацікавило навчання на військовій кафедрі.
 
   
Зустріч супроводжувалась питаннями щодо навчального процесу, можливості відвідування спортивних секцій та наукових гуртків. Випускники намагались більше дізнатись про спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування», її переваги на ринку праці та місця майбутнього працевлаштування. Для більш детального ознайомлення з університетом викладачі кафедри запросили студентів на День відритих дверей.
 
За організовану зустріч вдячні Голові циклової комісії економічних дисциплін  Малинко Тетяні Віталіївні та куратору групи Дмитенко Вікторії Володимирівні
Надія Мрачковська

доцент кафедри фінансів 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook