Цікава екскурсія на кафедру, де готують захисників Батьківщини!

18 жовтня 2018, 14:10
НУБіП України

У рамках проведення Дня відкритих на кафедрі військової підготовки НУБіП України 11 жовтня 2018 року відбулася екскурсія для студентів агробіологічного факультету 1 курсу.

Кафедра військової підготовки НУБіП України має давню і багату історію, була створена у 1926 році. На сьогодні, це одна з найкращих військових кафедр вищих навчальних закладів України, яка має потужну навчально-матеріальну базу, в чому можна було пересвідчитися під час екскурсії. Кожен студент мав змогу показати свої навички та знання у військовій сфері на практиці, ознайомитися з видами сучасного озброєння, перевірити влучність під час стрільби у тирі.

Досвідчені офіцери-викладачі, а також теперішній курсант (студент агробіологічного факультету)детально ознайомили студентів з умовами вступу, перевагами навчання та «плюсами» для майбутнього працевлаштування для випускників кафедри. Адже отриманні знання та навики під час навчання, пригодяться і у повсякденному житті, оскільки в майбутньому дозволять стати вмілими керівниками, організаторами, які зможуть визначати завдання та приймати правильні рішення.

     Загалом, екскурсія вийшла цікава та пізнавальна, залишила після себе не тільки позитивні враження, але й бажання у майбутньому навчатися на кафедрі військової підготовки та здобути військове звання. 

Куратори 3 та 7 груп 1 курсу АБФ

 

Оксана Завадська та Надія Ящук.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook