Міжнародна спеціалізована виставка «Технології захисту/ПожТех - 2018»

5 жовтня 2018 року
м. Київ

 

ТОВ «Міжнародний виставковий центр» є організатором Міжнародної спеціалізованої виставки «Технології захисту/ПожТех - 2018», яка відбудеться з 9 по 12 жовтня 2018 року. За 16 років існування виставка набула статус головного галузевого виставкового проекту у сфері пожежної безпеки, промислової безпеки та охорони праці, засобів захисту та рятувальної справи. Дана Виставка – це не лише демонстрація сучасних технічних систем безпеки та засобів захисту, але й впровадження перспективних розробок та інноваційних технологій в Україні.

Подія №1 у сфері цивільного захисту
За 16 років існування виставка «Технології захисту/ПожТех» стала авторитетною подією у сфері промислової та пожежної безпеки, а також важливим професійним заходом для спеціалістів з охорони праці та рятувальників.

Переваги участі у Виставці
Експозиція Виставки – це унікальна бізнес‑платформа для презентації нових продуктів та реклами товарів, які вже користуються попитом серед цільової аудиторії по всій Україні: від технічного персоналу до топ‑менеджерів виробничої та торгової сфер, державних установ. Тут є можливість дізнатись про змінні потреби ринку з «перших рук», продемонструвати переваги обладнання не лише в статиці, а й у дії під час демонстраційних показів на відкритому майданчику.

Гарантована увага
Одне з основних завдань – гарантування високого відвідування, вирішується завдяки напрацьованому роками авторитету заходу та великій базі даних контактів, насиченій рекламній кампанії, а також програмі семінарів з особливо актуальних питань у сфері промислової безпеки та цивільного захисту. Програма заходів націлена на створення та підтримку інтересу цільової аудиторії відвідувачів та ЗМІ. Ми пропонуємо різноманітність подій: від видовищних (демонстраційні покази гасіння осередків загорянь, порятунок з висоти і т.д.) до інформаційно‑навчальних (семінари, конференції).
Експозиція виставки «Технології захисту/ПожТех» надає повний огляд ринку та можливість спілкування, обміну ідеями та думками в неформальній обстановці з експертами з усіх областей України. Саме тому для Вас, як для учасника, Виставка є ідеальним майданчиком для демонстрації переваг та можливостей продукції.

Відвідувачі
Щорічно, в дні роботи, Виставка збирає від 3000 до 5000 спеціалістів та зацікавлених осіб для обговорення великої кількості актуальних на сьогоднішній день питань, що стосуються промислової та пожежної безпеки. Більше 90% відвідувачів приходять на виставку дізнатись про останні розробки та побачити новітні продукти в області пожежної та техногенної безпеки, засобів захисту та рятування. Основною метою відвідування більш, ніж 70% з них є розвиток торговельних відносин.
Запрошуємо Ваше підприємство взяти участь в XVII Міжнародній спеціалізованій виставці «Технології захисту/ПожТех - 2018». Впевнені, що участь у виставці стане доброю можливістю для закріплення позиції Вашого підприємства на ринку та буде сприяти підписанню взаємовигідних контрактів.

Організатор:
ТОВ «Міжнародний виставковий центр»
Партнер: 
Асоціація «Техногенна безпека і цивільний захист населення»

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»

Контакти:
тел.: (044) 201-11-64, e-mail: 
[email protected]

  •  
  •  Іван Роговський
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook