Конкурс студентських наукових робіт 2018 з грошовою винагородою!

4 жовтня 2018 року
м. Київ

 

Стартував Всеукраїнський конкурс студентських робіт 2018 «Перспективи України в умовах економічної глобалізації та переходу країни на шостий технологічний устрій»

Запрошуються студенти 2-6 курсів різних спеціальностей та форм навчання взяти участь у Всеукраїнському конкурсі студентських робіт 2018 «Перспективи України в умовах економічної глобалізації та переходу країни на шостий технологічний устрій» та виграти грант або стипендію на навчання.
Конкурс проходить за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України. Це чудова можливість проявити свої здібності в науковій роботі та розширити власні знання про розвиток країни.
Для участі потрібно написати статтю-дослідження на тему: «Перспективи України в умовах економічної глобалізації та переходу країни на шостий технологічний устрій». 
Наукові роботи приймаються до 10 грудня 2018 року.
Призовий фонд конкурсу складає 27 000 грн., які будуть розподілені між трьома переможцями у фіналі конкурсу. Робота, яка займе 1-ше призове місце на фіналі конкурсу отримає 13 000 грн., а науковий керівник – 3 000 грн.
Докладніше з умовами участі, вимогами до конкурсних робіт та етапами конкурсу можна ознайомитися за посиланням. 

Іван Роговський
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook