Міжнарoдна агропромислова виставка AGROEXPO-2018 очима науково-педагогічних працівників кафедри

2 жовтня 2018, 15:53

 

З 26 по 29 вересня у Кропивницькому проходила Мiжнapoднaгpoпpoмислoвa вистaвкa «AGROEXPO-2018» з польовою демонстрацією техніки та технологій.

Однин із активних організаторів «AGROEXPO-2018» – стратегічний партнер НУБіП України ПАТ «Ельворті» («Червона зірка») – запросив для участі у роботі виставки науково-педагогічних працівників і студентів факультету конструювання та дизайну.

У відкритті «AGROEXPO-2018» взяла участь заступник міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева, голова Ради асоціації «Украгромаш» Павло Штутман, Надзвичайний та Повноважний посол Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу, голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко та народні депутати.

Загальна площа експозицій цього року склала 125 тисяч квадратних метрів. Загальна кількість експонентів 592 компанії.

Урочисте відкриття виставки

(https://www.ukragroexpo.com/exhibition/news/agroexpo2018-vidkrylas-video)

 

Масштаби виставки вражають

 

Для участі у представленні експозиції нашого університету була сформована робоча група до якої увійшов і асистент кафедри конструювання машині і обладнання Віктор Крушельницький.

Делегати від НУБіП України

 

Однією з пріоритетних задач, якій було приділена значна увага робочої групи, була профорієнтаційна робота. Викладачі розповіли відвідувачам виставки про освітні програми нашого університету, умови вступу та можливості реалізації своїх наукових, творчих і спортивних амбіцій в НУБіП України.

Профорієнтаційна робота на виставці

 

На виставці наші делегати провели зустрічі з колегами з інших закладів вищої освіти, наукових установ, агарних компаній України.

Цього року виставку відвідали: завідувач кафедри нарисної геометрії та комп’ютерної графіки Сергій Пилипака, завідувач кафедри механіки Микола Березовий, доцент кафедри механіки Марія Бондар, професор кафедри конструювання машин і обладнання Юрій Ромасевич та доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем Олександр Лавріненко. Щороку у рамках експозиційних та польових демонстрацій аграрні компанії представляють нові зразки техніки і технологій. Тому для науково-педагогічних працівників це була прекрасна нагода щоб оцінити нові тренди розвитку технічних засобів та технологій агропромислового виробництва України і світу.

Викладачі на виставці

 

Відвідали виставку і студенти факультету конструювання та дизайну. Вони ознайомились з новітніми зразками сільськогосподарської техніки, побачили її роботу в польових умовах, оцінили її технічні характеристики.

Студенти факультету конструювання та дизайну на виставці

 

За активну участь у роботі Мiжнapoдної aгpoпpoмислoвої вистaвки «AGROEXPO-2018» НУБіП України нагороджений дипломом. Організатори висловили побажання, щодо участі НУБіП у виставці наступного року.

 

Вручення диплома учасника виставки

 

Крім відвідування виставки представники ПАТ «Ельворті» запросили студентів та викладачів на підприємство. Для студентів відвідини передового вітчизняного машинобудівного підприємства стало надзвичайно приємною подією. Вони побачили його роботу „з середини”, поспілкувались із працівниками конструкторського бюро, операторами технологічних процесів, відвідали музей сільськогосподарської техніки, що розташований на території підприємства, та оцінили технічний рівень виробництва.

 

У конструкторському бюро ПАТ «Ельворті»

 

 Спілкування викладачів кафедри з інженерами ПАТ «Ельворті» дало змогу намітити можливі варіанти співпраці у сфері вдосконалення посівних комплексів, які виробляє підприємство.

У музеї сільськогосподарської техніки

 

Відвідування виробничих ділянок підприємства

 

Відвідини такого масштабного заходу, а також сучасного підприємства залишили у наших студентів лише приємні враження та бажання повернутись сюди наступного року.

 

Професор кафедри конструювання машин і обладнання

Юрій Ромасевич

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook