Викладачі кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД відвідали конференцію в Київській Торгово-Промисловій Палаті

28 вересня 2018 року

     27 вересня 2018 р., викладачі кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності професор Мостенська Тетяна Леонідівна та доцент Міщенко Іван Анатолійович разом зі студентами магістратури 1 року навчання відвідали конференцію «Методи та інструменти аналізу ринків. Інтелектуальні системи аналізу і звітності для МСБ», яка проходила на базі Київської Торгово-Промислової Палати.

     

      В ході конференції були розглянуті актуальні теми, та обговорено питання серед яких: «Грантова підтримка малого і середнього бізнесу ЄБРР», «Джерела інформації для дослідження міжнародних ринків», «Ефективність маркетингових досліджень», «Методи вивчення прихильності споживачів», «Оцінювання  конкуренції на ринку та  конкурентоcпроможності товару/бренду на новому ринку», «Зменшення маркетингових і фінансових ризиків при виведенні товарів на міжнародні ринки», «Маркетинговий аудит: організація та методика», «Розвідка боєм.


       Засоби підготовки до виходу на ринок», «Просування органічної продукції на міжнародний ринок». Спікери будували свої доповіді із використанням кейсів, побудованих  на даних діяльності аграрних та переробних підприємств.

 
доц. кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД
Файчук Олександр
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook