КАФЕДРА БУЛА ПРЕДСТАВЛЕНА НА НАУКОВОМУ СИМПОЗІУМІ З ТЕМИ «ФОСФОР В РОСЛИНАХ ТА ҐРУНТАХ»

10 вересня 2018 року
Католицького Університету в м. Левен, Бельгія
Доцент кафедри радіобіології та радіоекологї Білєра Наталія прийняла участь у черговому (шостому) симпозіумі з питань вивчення проблем фосфору «Фосфор у рослинах і ґрунтах», який цього разу проходив на базі Католицького Університету в м.Левен, Бельгія з 10 по 13 вересня 2018 року.
 
 
 
Даний захід збирає науковців зі всього світу, які працюють над вирішенням проблеми забезпечення фосфором сільськогосподарських культур шляхом розвитку біотехнологій, застосування мікробних препаратів та управління ґрунтовими режимами.
 
 
Наталія Білєра виступила зі стендовою доповіддю з теми Phosphorus immobilization strategies by microorganisms depending on the iractivation, та була співдоповідачем теми: Control of biotic and abiotic processes on phosphorus availability on acidic P-limited soil: 33P tracer assessment. Для виконання даних досліджень фундаментального спрямування було застосовано метод мічених атомів, а саме радіоактивний ізотоп 33Р. З матеріалами конференції можна ознайомитись за посиланням https://kuleuvencongres.be/PSP6/articles/documents/psp6-abstracts.pdf
 
 
 
На жаль, Україна та її наукові здобутки мало представлені на подібних заходах. Проте науковці кафедри радіобіології та радіоекології намагаються виправити дану ситуацію і НУБІП України, як провідний університет природничого профілю стає все більш знаним в наукових колах. Участь у симпозіумі стала можливою завдяки отриманню гранту, заявку на який було підтримано завідувачем кафедри академіком Гудковим І.М.
 

Володимир Іллєнко 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook