Оновлення аудиторного фонду кафедри

29 серпня 2018, 13:54
НУБіП України

          До початку нового навчального року кафедра технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б. В. Лесика зробила капітальний ремонт та закупила нові меблі у 69 аудиторії 4 корпусу. Кошти більше 130 тисяч гривень на її капітальний ремонт і облаштування залучили від випускників кафедри, меценатів та бізнесменів. Серед них слід відзначити Балабана О.О., Батова Б.М., Куделю М.М., Кучера М.І., Мокрієнка В.А., Орла В.П., Приходька В.М., Скоробагатька С.М., Старостишена В.М., Терещенка І.Г., Трояна М.В., Цвігуна В.В., та Шаповала С.Г.

     Лабораторія подвійного призначення – для лекційних і лабораторно-практичних занять. Тут обладнано десять робочих місць для виконання лабораторних робіт з оцінки якості продукції рослинництва та встановлено мультимедійне обладнання для читання лекцій. Власними коштами та зусиллями колективу кафедри було проведено ремонт у ННВЛ "Переробки продукції рослинництва" (5 ауд. 4 корп.).

     В планах кафедри продовжити розпочату роботу і зробити капітальний ремонт у навчальній аудиторії 78 корп. 4. Тому запрошуємо наших випускників та меценатів долучитися до  цієї роботи. Тільки разом, спільними зусиллями ми зможемо покращити якість навчального процесу та матеріальну базу університету. 

 

Доцент кафедри Сергій Гунько.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook