Оголошено конкурс на гранти Президента України докторам наук для здійснення наукових досліджень!

19 липня 2018 року

Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) оголошує конкурс Ф-84 на гранти Президента України докторам наук для здійснення наукових досліджень у 2019 році.

Переможці отримають гранти Президента України (150 тис. гривень) для здійснення наукових досліджень у 2019 році. До участі приймаються нові наукові проекти, а також ті, які є продовженням попередніх досліджень та вже отримували гранти.

Важливо, що претендувати на отримання гранту можуть молоді доктори наук віком до 45 років (на момент подання заявки). Перевага надаватиметься тим командним проектам, виконавцями якого є молоді вчені.

Запити приймаються до 20 вересня 2018 року.

Всі документи оформлюються в паперову папку на зав’язках без файлів без позначок!

Оформлені запити направляються поштою або подаються особисто за адресою:  бульвар Шевченка, 16.

Подані проекти, що не відповідають правилам оформлення, не будуть прийняті до розгляду.

Всі запитання щодо участі у конкурсі, оформлення запитів, заповнення електронної форми можна поставити за телефоном – (044) 246-39-29 або електронною поштою[email protected].

З технічними питаннями необхідно звертатися до розробника системи за допомогою он-лайн форми звернення, що розміщена на ресурсіcontest.dffd.gov.ua– закладинка «Контакти» - «Технічні питання», або за посиланням: http://contest.dffd.gov.ua/node/14804/

Умови конкурсу в прикріпленому файлі.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook