Чепка Аня ‒ хочу стати фахівцем з водних біоресурсів та аквакультури, займатись спортом та вивчити японську мову.

12 липня 2018 року

           Аня, розкажіть стисло про себе.

Я закінчила ЗОШ № 9 у місті Умань і хочу навчатись на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України за напрямом ‒ “Водні біоресурси та аквакультура”

Чому обрала саме цю спеціальність і саме НУБіП України?

Обрала НУБіП України тому, що мій дідусь колись навчався тут на агрономічному факультеті; чимало знайомих та друзів навчаються зараз. Усі вони схвально характеризують цей університет. А факультет тваринництва та водних біоресурсів обрала побувавши на заході «День відкритих дверей», на якій мене запросили викладачі кафедри біології тварин. Я впевнилась, що тут є чудова навчальна база, досвідчені та доброзичливі викладачі, які зроблять з мене класного фахівця.

Чого очікуєш від навчання в університеті?

Одержати як можна більше професійних знань і умінь з розведення риби та виробництва продукції рибництва. Хочу також навчитись грамотному управлінню людьми, що знадобиться мені в майбутній професійної діяльності. Мені подобалось бути в центрі подій у класі і школи, хочеться стати лідером серед студентів своєї групи. Тому хочу:

- навчатись на «відмінно» та бути старостою групи;

- отримувати стипендію, а ще краще ‒ підвищену;

- пройти виробничу практику в кращих вітчизняних та іноземних підприємствах;

- оволодіти японською мовою.

Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?

Звичайно, хочу працювати за одержаною спеціальністю. Думаю, що якщо мені вдасться набути належних професійних знань, то з працевлаштуванням проблем не буде.

Маєш уподобання, окрім навчання?

     Так, ще з дошкільного віку я займаюсь танцями (народними і бальними), а згодом і співом, вокальним і у складі ансамблю. Захоплююсь також спортом, зокрема плаванням, баскетболом і футболом. Упродовж 3-х останніх років була капітаном 2-х шкільних команд, які виборювали призові місця, а саме з баскетболу і футболу. Тренер уманської команди “Пантері“ навить запросив мне взяти участь в чемпіонаті України з жіночого футболу Ю-16, але я відмовилась тому, що це завадило б мені підготуватись належним чином до вступу на навчання  в університет. 

У центрі з грамотою переможця капітан команди Чепка Анна Василівна

Спілкувався зав. кафедри

біології тварин

Сахацький М.І.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook