«Гарячі новини» або Перші потенційні студенти - 2018 факультету харчових технологій НУБіП і чому?
Технології харчового виробництва за найвищими стандартами можна вивчати лише в НУБіП Україна на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК.
Як часто ви замислюєтеся над тим, що відбувається з продуктами, перш ніж вони потраплять на стіл? Починаючи з відбору сировини і закінчуючи перевіркою роботи обладнання, спеціалістам, які займаються харчовим виробництвом, без ноу-хау не обійтися.
Без цієї професії продукти харчування не були б такими смачними та якісними. Професія потрібна людству, «попит на фахівців у галузі харчового виробництва стабільний, наші випусники відносно швидко знаходять роботу».
Факультет харчових технологій гостинно зустрів сьогодні не абітурієнтів, а своїх вже потенційних студентів - 2018, з якими вже зустрічались двічі в НУБіП: Перша зустріч – це День відкритих дверей НУБіП і факультету; Друга – успішне навчання на підготовчих курсах. Тому коливань з вибором спеціальності, факультету і НУБіП не було! Перші 4 червоні дипломи Молодшого спеціаліста, і ще 10 оригіналів дипломів і документів на факультеті!
1. Мусієнко Катерина Вікторівна Лохвицький механіко-технологічний коледж, технолог. Диплом з відзнакою.
Чому обираю даний факультет в НУБіП?:
«Обираю харчові технології, адже передові підприємства будь-якої країни пов’язані саме з цим напрямком. А також хотіла б продовжити справу своєї сім’ї – династію харчовиків!
2. Піль Ольга Романівна - Київський енергетичний коледж. Диплом з відзнакою.
Чому обираю даний факультет в НУБіП?
«Після спілкування з деканом і викладачами на «Дні відкритих дверей НУБіП» зразу прийняла рішення:тільки НУБіП і факультет харчових технологій – тому, що вважаю, що ця спеціальність потрібна на ринку праці, а ще тому, що в моїй родині багато «харчовиків».
3. Іволга Анастасія Романівна - Лохвицький механіко-технологічний коледж, технолог. Диплом з відзнакою.
Чому обираю даний факультет?
«Обрала харчові технології, бо ця спеціальність буде актуальна завжди на ринку праці, а також більшість рідних з моєї сім’ї працюють за цим фахом».
4. Усік Максим Вікторович - Відокремлений структурний підрозділ Городищенський коледж Уманського національного університету садівництва.
Чому обрав саме НУБіП?
«Після проведення профорієнтації факультету заступником декана Наталією Михайлівною та «Дня відкритих дверей НУБіП – вирішив на 100 % - тільки НУБіП!».
5. Медвідь Наталія Олександрівна – Відокремлений структурний підрозділ Городищенський коледж Уманського національного університету садівництва.
Чому обрала саме НУБіП?
«Слідкую за студентським життям факультету харчових технологій і НУБіП, була на факультеті і на «День відкритих дверей НУБіП – тому в серці тепер тільки ГОЛОСІЄВО і НУБіП!
6. Грищенко Сергій Вікторович - Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету.
Чому обрав саме НУБіП?
«Хочу бути успішним і багатим!»
7. Вдовиченко Олександр Миколайович - Державний навчальний заклад «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу».
Чому обрав саме НУБіП?
«Спочатку думав подавати документи в декілька Вузів, але такого факультету і такого чуйного відношення до ближнього (зовсім незнайомого і чужого ), а прийняли як рідного-вирішив , що свою долю віддаю НУБіП!"
8. Пєров Антон Сергійович - Відокремлений структурний підрозділ Городищенський коледж Уманського національного університету садівництва. Чому обрав саме НУБіП?
«А, що ? є хіба кращий, потужніший, багатий і в таком місці Києва заклад?»
Абітурієнти - школярі:
9. Коломієць Валерія Валеріївна - Школа №16, м.Хмельницький.
Приїхала з родиною на подачу документів.Тато – Валерій Володимирович, член ради роботодавців факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП, директор м’ясопереробного підприємства ТОВ "Проскурів-Агро".
Питання чому обираю НУБіП ? вже не стояло.
ПИТАННЯ СТОЇТЬ – пройти по всім балам і бути тільки в НУБіП!
«Обираю саме цю спеціальність,бо на мою думку, вона є одна з найпреспективнішою, унікальною, смачною і корисною. А також хочу продовжити справу свого тата.Переконана, що мій вибір – це моя доля!
…Спілкування і прийом документів продовжується!
Лариса Баль-Прилипко, декан факультету харчових
технологій та управління якістю продукції АПК