Увага! Студентам другого курсу! Оголошено набір на навчання за спеціальністю «Кризове управління» («Crisis management») у Поморської академії (м.Слупськ, Польща) за програмою подвійних дипломів з НУБіП України

4 липня 2018, 12:15
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

Вже сьогодні ви маєте можливість отримати другий диплом бакалавра за спеціальністю «Кризове управління» («Crisis management») у Поморської академії (м.Слупськ, Польща) за програмою подвійних дипломів з НУБіП України.
Вартість навчання: 400 євро за семестр.
Проживання у гуртожитку: безкоштовне.
Списки формуються до 15 серпня 2018 року!
Подати заявку можна на email tania_vl@ukr.net.
Контактна особа: Лобунець Тетяна Валеріївна, тел. 0974405001

 

Поморська академія – це польський вищий державний навчальний заклад з 40-річною традицією, який розташований у стародавньому місті Слупську поблизу Балтійського моря з багатою історією та культурою. 

 

Академія має найбільшу в Центральному Помор'ї бібліотеку, яка налічує біля 350 тисяч томів постійних видавництв та 40 тисяч спеціальних видань. Поточна підписка налічує 760 позицій, у тому числі 47 зарубіжних журналів. У всіх студентів є вільний доступ до Інтернету. Через Академічну мережу можна скористатися доступом до вітчизняних і зарубіжних електронних бібліотечних баз.

Розклад занять розроблено досить гнучко, тому студенти мають можливість не тільки навчатися, а й працювати та організувати цікаве дозвілля.

Поморська академія має три гуртожитки, у яких створені всі умови для комфортного проживання та успішного навчання, спортивний центр та центр вивчення іноземних мов. Навчальний заклад також пропонує студентам різні додаткові форми розвитку своїх здібностей: діяльність у наукових гуртках та громадських організаціях.  

Місто Слупськ – це одне з найпривабливіших туристичних місць з неперевершеними архітектурними пам’ятками та добре розвиненою інфраструктурою. Також, завдяки студентській візі та міжнародному студентському квитку, студенти мають можливість для подорожей Європою. 

Докладніше про навчання у Поморській академії від студентів, які навчаються у магістратурі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»:

у ВІДЕО  

у повідомленнях на сторінці кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту:


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook