В РАМКАХ КУРСУ «FOOD SAFETY SHORT COURSE» ГОСТІ З США ВІДВІДАЛИ ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

18 червня 2018 року

 В рамках співпраці  НУБіП України та Пенсильванським державним університетом (США) продовжив свою роботу  семінар-тренінг «Food Safety short course», в якому передбачено вивчення теоретичних та практичних основ безпечності харчових продуктів. У рамках перебування делегації відбулася зустріч з колегами на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Декан факультету Лариса Баль-Прилипко ознайомила з особливостями роботи  та підготовки фахівців у сфері харчових технологій НУБіП України.

Колеги з штату Пенсильванія відвідали лабораторії, оснащені сучасним обладнанням у яких відбувається практична підготовка фахівців – інженерів, інспекторів у галузі харчових технологій.

Приємно здивував факультет своїх гостей пропозицією щодо дегустації продукції ТМ «Zinka» - фермерскі продукти з козиного молока, які вироблено з козиного молока, отриманого від французьких племінних кіз порід зааненська та альпіна. Процес виробництва забезпечує якість та безпечність продукції і сприяє максимальному збереженню природної користі козиного молока.

Співпраця триває. Попереду третій тиждень семінару тренінгу «Food Safety short course», який буде не менш цікавий та насичений семінарами, лабораторними заняттями, лекціями, турами на харчові підприємства та екскурсіями. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook