Інтегрована модель конкурентоспроможної вищої освіти в Україні за концепцією Quadruple Helix

12 червня 2018 року
Словаччина, Україна

 Нещодавно науково-педагогічні працівники кафедри глобальної економіки стали учасниками Четвертої міжнародної науково-практичної конференції «Україна-ЄС». Сучасні технології, економіка та право», яка проходила в Словаччині.
На пленарному засіданні з доповіддю «Конкурентоспроможність рибного господарства в умовах орієнтації економіки на європейські стандарти» виступила завідувач кафедри глобальної економіки д.е.н., професор Вдовенко Наталія Михайлівна.
 Також на даному заході науковцям було презентовано проект «Інтегрована модель конкурентоспроможної вищої освіти в Україні за концепцією Quadruple Helix» та надано можливість відвідати семінар-тренінг «Європейські практики стратегічного планування та впровадження інтернаціоналізації вищої освіти».

 Непересічною подією в роботі міжнародної конференції стала участь вчених у науковому форумі «Особливості комерціалізації результатів наукових досліджень в умовах становлення інформаційної економіки» у Тренчинському університеті.

 Всі учасники отримали Сертифікат про проходження міжнародного наукового стажування (відповідає вимогам Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам).

 Запрошуємо завантажити електронну версію збірника наукових праць за посиланням:


Коробова Наталія Миколаївна,
к.е.н., доцент кафедри глобальної економіки

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook