3-я академічна група 1 курсу спеціальності ТВППТ – учасники конкурсу «Інтелектуальна академічна група НУБіП України»

29 травня 2018 року

   14-15 травня 2018 року, рамках програми святкування 120-річчя НУБіП України, проходив конкурс на «Кращу інтелектуальну академічну групу» серед студентів 16 факультетів та ННІ нашого університету. Метою конкурсу є допомога у виявленні обдарованих студентів, стимулювання їх інтелектуальних та пізнавальних можливості, розширення кругозору та популяризація маловідомих наукових фактів. 

Факультет тваринництва та водних біоресурсів представляла третя група 1 курсу спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва».
 
 
 
Конкурсна програма відбувалась протягом 2 етапів. Перший етап, який проходив 14 травня, складався з індивідуальних змагань (конкурс «Пам’ять»).
 
 
 
 
 
Другий заключний етап, який відбувся в актовій залі 3 корпусу НУБіП України, містив декілька конкурсів: на швидкість рахування, змагань між капітанами, судоку, визначення коефіцієнту інтелекту IQ за допомогою тестових завдань. 
 
 
 
Також до основних конкурсів цього року додався ще один конкурс від проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, який являв собою перелік нелегких запитань з декількома варіантами відповіді. Студенти із цікавістю та неприхованим задоволенням приймали в ньому участь. На переможця чекали солодощі та книги від гостя заходу Романа Шеремета - відомого українського науковця, якого торік «Forbes» назвав одним із двох найкращих українських економістів.
 
 
Розпочалась конкурсна програма заключного етапу із головоломки «Судоку», де наші студенти вибороли перше місце. За рекордних 4 хвилини академічна група нашого факультету розв’язали складні завдання.
 
 
 
Сергій Овсійко гідно представив команду у конкурсі капітанів.
 
 
 
 
В підсумку, перше місце та звання найінтелектуальнішої групи НУБіП України здобули студенти факультету конструювання та дизайну, друге посіли студенти гуманітарно-педагогічного факультету, третє – студенти агробіологічного факультету. В загальному командному заліку студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів розділили 12 та 13 місця із представники факультету захисту рослин біотехнологій та екології.
 
 
Але найважливіша перемога – це перемога над самим собою.
То ж Ви всі для нас переможці! 
 
Олена Дегтяренко,
куратор 3-ї групи 1 курсу ТВППТ
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook