Відзнаки співробітникам кафедри до 120-річчя університу

28 травня 2018, 13:22
НУБіП

23-25 травня 2018 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулися урочистості з нагоди святкування 120 річниці заснування університету. В цей період відзначали працівників вузу, які внесли свій вклад у його розбудову. Серед них були і співробітники нашої кафедри.

23 травня 2018 року ректор Станіслав Ніколаєнко вручив почесну грамоту від університету доценту кафедри Анатолію Бобру.

24 травня 2018 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося урочисте зібрання, на якому ректор Станіслав Ніколаєнко, голова наглядової ради Микола Томенко, заступник міністра аграрної політики і продовольства Олена Ковальова, ректор Поморської академії в Слупську Збігнєв Осадовськи, керівник Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України Олександр Співаковський вручили нагороди і відзнаки співробітникам університету з нагоди 120-річниці НУБіП. На цьому зібранні подякою Міністерства освіти і науки України була нагороджена доцент кафедри Людмила Мацейко, почесною грамотою Голосіївської районної в м. Києві державної адміністрації нагороджений доцент кафедри Сергій Гунько, ПОДЯКОЮ Голосіївської районної в м. Києві державної адміністрації нагороджена завідувач лабораторії кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництваЛеся Яблонська.

         25 травня 2018 року на урочистій церемонії закриття святкування оголосили про присвоєння почесного звання «Заслужений працівник освіти» нашому завідувачу кафедри, професору Григорію Подпрятову

         Вітаємо усіх та бажаємо успіхів у подальшій роботі.

 

Доцент кафедри Сергій Гунько.

 

 

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook