Захист дипломних робіт

25 травня 2018, 17:17
НУБіП

14 травня 2018 року у навчальному корпусі №2 розпочала свою роботу Державна екзаменаційна комісія агробіологічного факультету з напряму «Агрономія»,  спеціалізації «Агрохімія і ґрунтознавство». Екзаменаційна комісія працювала під головуванням завідувача відділу агроґрунтознавства ННЦ "Інститут землеробства НААН", доктора сільськогосподарських наук Ткаченка Миколи Адамовича. Члени комісії були представниками двох випускних кафедр: Тонха О.Л. –  в.о. декана агробіологічного факультету, доктор сільськогосподарських наук, доцент; Балаєв А.Д. – завідувач кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули, доктор сільськогосподарських наук, професор; Каленський В.П. –  професор кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна, кандидат сільськогосподарських наук. Секретарем ДЕКу призначена Карабач К.С. – доцент кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули.

На протязі 1,5 тижня успішно відбувся комплексний кваліфікаційний екзамен і захисти дипломних робіт студентів ОКР «Бакалавр» та ОКР «Магістр» заочної форми навчання. Студенти готували стислу доповідь, в якій коротко виклали основні результати своїх досліджень. На підкріплення доповіді були представлені наочні матеріали у вигляді яскравих презентацій. Під час захисту дипломних робіт більшість студентів дали вичерпні відповіді на запитання членів комісії та зауваження у відгуках та рецензіях.

Членами комісії оцінено високий науковий рівень дипломних робіт та їх практичну цінність.

Результати роботи екзаменаційної комісії показали, що професорсько-викладацький склад агробіологічного факультету готує висококваліфікованих бакалаврів та магістрів зі спеціальності “Агрономія”, які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навичками з присвоєної кваліфікації.

Вітаємо студентів з успішним захистом дипломних робіт та бажаємо плідної професійної діяльності та успіхів на професійній ниві!

 

                                                                                                                                                                     К. с.-г. н., доц. Карабач К.С

   

  

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook