Викладачі кафедри фінансів обговорили ключові напрямки розвитку соціального інвестування

20 травня 2018 року
18 травня 2018 року на базі ДВНЗ «Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана» відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Соціальне підприємництво: теорія, практика та міжнародний досвід».
 
З вітальним словом до учасників конференції звернувся ректор Лукяненко Д.Г., який наголосив на важливості розвитку соціального підприємництва в умовах сьогодення та побажав плідної роботи всім учасникам.
 
Про міжнародний досвід становлення та розвитку соціального підприємництва розповіли Анастасія Кулурі та Микола Муравйов викладачі Абертейського університету (Велика Британія).
 
     
В Україні соціальне підприємництво знаходиться на стадії становлення, тому практичним досвідом створення даних підприємств поділилися координатор Фонду Східна Європа Шаварова Ольга та Українського форуму благодійності Левківська Тетяна, які надають всебічну допомогу підприємцям.
 
Президент Українського Кооперативного Альянсу Свереда Зиновій зацікавив аудиторію питаннями розвитку соціального підприємництва за умови співпраці з громадськими та неурядовими організаціями.
 
На конференції обговорили питання інноваційних підходів до соціального підприємництва та інструменти максимізації соціальних цінностей. Викладачі кафедри фінансів Скрипник Галина, Буряк Аліна, Мрачковська Надія, Тітенко Зоя та Буряк Михайло під керівництвом завідувача кафедри Давиденко Надії Миколаївни прийняли активну участь у обговорені ключових напрямів розвитку соціального інвестування в Україні.
 
     
Всі учасники конференції мали змогу ознайомитися з виданням Громадської організації «Соціум-XXI» «Соціальне підприємництво: від ідеї до суспільних змін», яке було цікаве перш за все Кейсами реальних підприємств, такі як Благодійна крамниця «Шафа добра», Кінний клуб «Айвенго» та Соціальне підприємство «Барвиста».
 
На завершення всі учасники отримали сертифікати, мали можливість поспілкуватися зі спікерами та отримати відповіді на питання, що виникли під час зустрічі.
 
 
Мрачковська Н.К.,
доцент кафедри фінансів 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook