Науковий гурток «Планета тварин» прийняв участь у Фестивалі студентської науки на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

13 травня 2018 року
10 травня 2018 року пройшов І етап VII «Фестивалю студентської науки – 2018» серед студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж», який в цьому році присвячений 120-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
 
Ця подія була особливою і для учасників наукового гуртка «Планета тварин» кафедри біології тварин, студентів 1 курсу, які вперше прийняли участь у науковому заході такого рівня. На Фестивалі змагалися представники 18 із 21 студентських наукових гуртків, які показали наукові здобутки за 2017/2018 навчальний рік і стратегію розвитку. 

 
 
Гурток «Планета тварин» представив його староста Юрій Бойко, який зазначив мету роботи, основні напрямки діяльності, науково-пізнавальну спрямованість гуртка, який є базовою платформою магістерської програми «Збереження біологічного різноманіття водно-болотних угідь України». 
 
 
Бойко Ю. зазначив, що перед початком досліджень члени гуртка проходять теоретичну і практичну підготовку. Дослідження проводяться як в лабораторії, так і польових умовах. Результати досліджень обговорюються на засіданнях гуртка. Щорічно про свою роботу члени гуртка доповідають на Всеукраїнських та Міжнародних наукових конференціях. У 2018 році студентами зроблено п’ять доповідей на 72-й Всеукраїнській науково-практичній студентській конференції «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми», де за свою доповідь Юрій Бойко отримав почесне ІІ місце. 

 
 
 
За підсумками роботи відбіркової комісії Фестивалю, до складу якої входили викладачі, аспіранти та студенти різних факультетів НУБіП України, гурток «Планета тварин» посів 7 місце (23,67 балів із 30).
Приємно відзначити, що студенти гідно представили результати своєї роботи; постійно вдосконалюють форми наукової діяльності, все ширше використовують інноваційні методики, які допомагають розкрити студентський науковий потенціал.
 
 

Митяй І.С., керівник гуртка «Планета тварин»,
доцент кафедри біології тварин
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook