Професор-консультант кафедри Пилипенко О.І. провів зустріч із студентами 2 курсу 3 групи (скорочений термін навчання) спеціальності «Лісове господарство»

25 квітня 2018, 20:43

   У рамках проведення виховної роботи 25 квітня 2018 року відбулася зустріч студентів 2 курсу 3 групи (скорочений термін навчання, спеціальність «Лісове господарство») ННІ лісового і садово-паркового господарства із колишнім завідувачем кафедри лісової меліорації, доктором сільськогосподарських наук, професором, академіком Лісівничої академії наук України, професором-консультантом кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Пилипенком Олексієм Івановичем.
   Майже 50 років наукова і педагогічна діяльність професора Пилипенка О.І. безпосередньо пов’язана із нашим Університетом, у якому він пройшов шлях від студента, аспіранта до професора, завідувача кафедри. У процесі багаторічної діяльності в колективі кафедри, факультету, навчально-наукового інституту він займав різні посади на адміністративній і громадській роботі. І на будь якому місці він завжди з великим почуттям відповідальності ставився до виконання покладених на нього обов’язків.

   На початку зустрічі проф. Пилипенко О.І. цікавився ходом навчального процесу, успіхами студентів у вивченні дисциплін, провів власний тест на згуртованість групи за результатами якого зробив висновок, що група на даному етапі є повністю сформованим і згуртованим колективом.

   

   Під час зустрічі проф. Пилипенко О.І. розповів студентам про свій нелегкий і насичений життєвий та науковий шлях, зупинився на історичних аспектах розвитку кафедри та її наукових школах, розповів про своє бачення минулого і сьогодення. Цікавими для студентів стали власні думки професора про алгоритм успіху ділової людини, пріоритети та основні цінності в житті, концепції щасливої родини. У підтвердження своїх думок Олексій Іванович цитував класиків світової літератури на мові оригіналу.
Наприкінці студенти подякували проф. Пилипенку О.І. за цікаву і змістовну зустріч, корисні настанови та висловили побажання на продовження спілкування.

Наставник групи, доцент кафедри
відтворення лісів та лісових меліорацій
Сергій Дударець.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook