Відкрите практичне заняття з дисципліни «Державне та регіональне управління»

24 квітня 2018 року
НУБіП України

 24 квітня 2018 р., згідно затвердженого на факультеті плану, доцентом кафедри глобальної економіки Віолетою Гераймович було проведене відкрите практичне заняття з дисципліни «Державне та регіональне управління» на тему «Децентралізація». Заняття проводилося для студентів спеціальності «Менеджмент» 3-го курсу навчання.


 Децентралізація – головна реформа України. Це амбітний проект розміром з країну, який ще не було реалізовано в жодній країні Європи. За три роки, що триває процес децентралізації, прийнято ряд необхідних законів, виконання яких і забезпечило досягнення перших успіхів. На сьогодні найважливішим завданням реформування влади стало утворення об’єднаних територіальних громад (ОТГ).

 На практичному занятті студенти в процесі усного опитування закріпили лекційний матеріал із даної теми, ознайомилися з практичними завданнями й пройшли покрокову інструкцію по створенню ОТГ, а також розглянули ситуаційну задачу по розподілу субвенцій на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад між місцевими бюджетами та низку інших завдань різної складності.

 Студенти активно залучалися до діалогу, під час якого вони охоче висловлювали свої думки та задавали актуальні питання. Після закінчення заняття слухачі висловили вдячність Віолеті Леонтіївні за цікавий матеріал та конструктивну дискусію.


 

 По завершенню заняття присутні викладачі та студенти заповнили анкети, в яких високо оцінили фаховий рівень Віолети Леонтіївни, відмітили актуальність матеріалу, систематичність та логічну послідовність подання матеріалу та визнали, що практичне заняття було проведене на високому науково-педагогічному рівні, відзначили його актуальність та сучасність змісту, культуру мови лектора.


К.е.н., доцент Олена Кірейцева 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook