Економічний факультет гостинно приймав майбутніх абітурієнтів, їх батьків та гостей

20 квітня 2018 року

 В гостях економічного факультету були представники коледжів та технікумів, таких як: ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж», ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової», ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого», ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнологічний коледж», ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж», ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів», Жовтоводський промисловий коледж Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, Таращанський державний технічний та економіко правовий технікум, Київський коледж будівництва, архітектури та дизайну, а також гості випускники шкіл з Київської, Житомирської та інших областей.

Презентував факультет декан Анатолій Діброва, який коротко розповів про історію факультету, який має нещодавно святкував свої 65 років, можливості навчання на факультеті, його зв’язки з іншими вузами, зарубіжними партнерами, співпрацю з радою роботодавців.
Декан зупинився на особливостях спеціальностей, які відповідають сучасним реаліям ринку праці, наявності додаткових курсів та гуртків, виїзних практичних заняттях, що забезпечують формування майбутнього спеціаліста.

Cеред основних переваг навчання на факультеті є те, що навчальні плани і програми підготовки адаптовано до вимог провідних університетів США та ЄС, значна частина викладачів пройшла стажування в закордонних університетах, викладання навчальних дисциплін може проводитись англійською мовою, здійснюється практична підготовка студентів на базі передових вітчизняних та зарубіжних підприємств в країнах ЄС, на факультеті створено потужну матеріально-технічну базу, є можливість отримати подвійний диплом за програмою підготовки магістрів в НУБіП України та одному з провідних університетів ЄС.

Також привітали гостей економічного факультету, колишній випускник ОС «Бакалавр» Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка, а нині магістр 2 року дослідницького спрямування спеціальності "Економіка підприємства" Роман Єлісов та заступник голови студентської організації факультету, студентка економічного факультету 2 курсу 2 групи, Ярослава Ахремеєва у своїй доповіді розповіла про напрями роботи студентської організації та організацію дозвілля студентів факультету та університету.

В заключному слові декан Анатолій Дмитрович подякував гостям за візит, побажав успіхів і ще раз запросив до навчання на економічному факультеті. А далі всі поділилися, як то кажуть, за інтересами: відправилися з завідувачами кафедр на екскурсії до обраних підрозділів.
Після загальної зустрічі із керівництвом університету на абітурієнтів чекало детальне знайомство з економічним факультетом, кафедрами, викладачами та студентами, які тут навчаються. 

Зокрема, викладачі кафедри обліку та оподаткування запросили і приймали випускників Таращанського державного технічного та економіко правового технікума, Київського коледжа будівництва, архітектури та дизайну, Мукачівського аграрного коледжа, Верхньодніпровського коледжа Дніпровського державного аграрно-економічного університету та всіх бажаючих.

Майбутнім абітурієнтам було презентовано лабораторії кафедри, широкий спектр можливостей найбільш поширених і сучасних програм автоматизації бухгалтерського обліку, що дозволяє здійснювати підготовку фахівців з обліку і оподаткування за сучасними інноваційними підходами.

Професор кафедри І.Д. Лазаришина розповіла про переваги навчання на економічному факультеті і наголосила також на тому, що обсяг державного замовлення у нашому університеті один з найбільших в країні.

Випускники отримали інформацію про міжнародні програми обміну між НУБіП України і університетами-партнерами. Висвітлені також були питання умов студентського побуту та дозвілля, можливості реалізації здібностей кожного студента завдяки роботі різноманітних гуртків.

Бажаємо майбутнім абітурієнтам успіхів при вступі до нашого ВНЗ!

 

Мельянкова Л.В.,

доцент кафедри обліку та оподаткування


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook