Екскурсія до Верховної Ради України

17 квітня 2018 року
ВР України

 Традиційною стала екскурсія до Верховної Ради України, яка проводиться щорічно в рамках вивчення дисципліни Регіональна економіка. Цього річ, 13 квітня, Київ відвідали студенти члени гуртка Регіоноведення.

 Почалась екскурсія з Майдану Незалежності. Далі студенти перемістилися до Верховної Ради України. Це була дуже цікава і водночас пізнавальна екскурсія, адже студенти змогли на власні очі побачити та дізнатися більше про єдиний законодавчий орган державної влади України. Як виявилось, сесійний будинок Верховної Ради є не тільки важливим осередком політичного життя країни, а й величною архітектурною пам’яткою нашої столиці.

 З перших хвилин екскурсії студенти були вражені красою та масштабами величної будівлі. Особливо вражає картина під назвою «Державотворення». Саме на ній автор Кулаков О.Г. зобразив момент прийняття Акту проголошення незалежності України.

 

  Екскурсовод розповіла багато цікавих фактів, відповіла на велику кількість запитань студентів: коли відбулося перше засідання у сучасній будівлі Верховної Ради? З ким із нардепів хочуть сфотографуватися відвідувачі парламенту? Скільки важить люстра у сесійній залі? Які зміни в інтер’єрі будівлі не вдалося запровадити спікеру Андрію Парубію?

 Студенти нашого університету мали унікальну можливість побувати в кулуарах лож преси, де при нагоді дізнались про структуру сесійної зали.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook