Кафедра продовжує профорієнтаційну роботу

16 квітня 2018 року
НУБіП України

          13 квітня 2018 року доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика Войцехівський Володимир Іванович зустрівся з одинадцятикласниками Дашівської ЗОШ смт. Дашів, Вінницької обл. Іллінецького р-ну. Під час зустрічі майбутні випускники отримали детальну інформацію про провідний дослідницький університет – НУБіП України, буклети і флаєри про університет та різні спеціальності.

      У процесі профорієнтаційної роботи Володимир Войцехівський розповів учням про особливості навчання у столичному ВУЗі, умови студентського дозвілля та побуту, участь молоді у спортивному та культурно-масовому житті університету, можливості стажування у провідних вітчизняних та зарубіжних сільськогосподарських підприємствах, участь у програмах академічних обмінів із кращими європейськими та американськими університетами та реалізації своїх здібностей.

    Особливу увагу було звернуто на ґрунтовну підготовку фахівців за спеціальністю «Агрономія» та «Садівництво та виноградарства».

      Проведено роз’яснення моделі підготовки фахівців з агрономії, яка полягає у освоєнні комплексу базових дисциплін про землю, сучасні технології вирощування, селекції, доробки та зберігання для формування конкурентоспроможних фахівців сільськогосподарського виробництва.

     Всіх зацікавлених учнів запрошено відвідати університет і прийняти участь у предметних олімпіадах та про наявність підготовчих курсів для вступників. Учні зацікавлено сприйняли інформацію і зголосились НУБіП України поставити в першу пріоритетності при виборі ВУЗу.

       З директором школи було проведено інформаційно-роз’яснювальні консультації щодо подальшого укладання договору про співробітництво з метою залучення більшої кількості талановитої, мотивованої і прогресивної молоді для вступу до університету.

 

 

 

 

 

 

Войцехівський

Володимир Іванович,
доцент кафедри технології зберігання, переробки та

стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В.Лесика

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook