Практична робота зі студентами, щодо вивченя дисципліни "Екологічна політика і право ЄС"

21 березня 2018 року

         21 березня 2018 року доцент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Головко Л.О. провела два семінари для студентів юридичного факультету на тему «Політика ЄС щодо охорони вод» і «Політика ЄС у сфері поводження з відходами» навчальної дисципліни «Екологічна політика і право ЄС», яка розроблена відповідно до Грантової угоди 2016 – 2535 / 001 – 001 між Освітнім, аудіовізуальним та культурним виконавчим агентством, що діє від імені Європейської Комісії та Національним університетом біоресурсів і природокористування України від 27.10.2016 року.

Під час семінарів студенти активно обговорювали зміст Директив ЄС, які спрямовані на захист водних обєктів, а також Директив, які повязані з проблемами відходів.

Студентка 4 курсу Оніщук Ольга зробила цікаву доповідь на тему «Принципи управління водними ресурсами в ЄС», розкривши такі принципи, як високий рівень охорони, принцип обережності, профілактичні засоби, «той, хто забруднює – має платити».

Павленко Дмитро виступив з доповіддю «Політика Європейського Союзу щодо поводження з побутовими відходами».

 

Активна участь студентів у обговоренні запропонованих тем показала зацікавленість студентів до дисципліни «Екологічна політика і право ЄС».

 

 

Доцент Людмила Головко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook