Проведено профорієнтаційну роботу серед випускників Київської області

7 квітня 2018 року

 6 квітня 2018 року доцентами кафедри обліку та оподаткування Кузик Н.П. та Шевчук К.В. було проведено профорієнтаційну роботу серед учнів 11 класу Новосілківської ЗОШ I-III ступенів Києво-Святошинської райдержадміністрації Київської області.
Під час зустрічі майбутнім абітурієнтам було продемонстровано відеоролик щодо переваг вступу до НУБіП України: провідного вищого навчального закладу дослідницького типу з віковою історією.

Також школярі були проінформовані про особливості вступу на економічний факультет НУБіП України, можливості закордонного навчання, перспективи працевлаштування, зручне розташування студентського містечка, розвинену інфраструктуру, студентське дозвілля, тощо.
Під час своєї доповіді к.е.н., доцент Наталія Кузик значну увагу приділила здобуткам студентів спеціальності «Облік та оподаткування», складу роботодавців, особливостям працевлаштування майбутніх випускників.


Студенти цікавились умовами вступу та перевагами навчання в НУБіП України за спеціальністю «Облік і оподаткування».
Всі отримали буклети з інформацією про економічний факультет та інформаційний листок приймальної комісії щодо правил прийому студентів на навчання у 2018 р. а для більш детального ознайомлення з університетом, студентів запрошено на День відкритих дверей.
Висловлюємо щиру подяку директору школи Ліщук Ірині Олегівні та заступнику директора з виховної роботи Каюк Наталії Миколаївні за активну співпрацю.

Мельянкова Л.В.,

доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook