Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту активно долучилася до проведення Днів відкритих дверей

12 квітня 2018 року

11 квітня 2018 року НУБіП України вже вдруге у цьому семестрі гостинно приймав майбутніх абітурієнтів, їхніх батьків та наставників у своїх аудиторіях і залах. Представники усіх факультетів, навчально-наукових інститутів та кафедр радо зустрічали гостей. Майбутні студенти мали змогу поспілкуватися з деканами, завідувачами кафедр та особисто з ректором – Станіславом Ніколаєнком.

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту взяла активну участь у масштабних заходах як першого, так і другого Дня відкритих дверей.

В результаті проведеної профорієнтаційної роботи в школах м.Києва (№№43, 64, 144, 166) доцентом кафедри Катериною Алексєєвою, понад 30 школярів зацікавилися подальшим навчанням саме у нашому університеті та особисто познайомилися з навчальним закладом.

Навчально-виховний комплекс №30 «ЕКОНАД» м.Києва, в результаті профорієнтаційної роботи доцента кафедри Тетяни Лобунець, уклав договір про співробітництво та організацію взаємовідносин з факультетом аграрного менеджменту та делегував своїх старшокласників на чолі з викладачем Галиною Жиловою на знайомство з університетом.

Під час зустрічі з деканом факультету аграрного менеджменту  Анатолієм Остапчуком та завідувачем кафедри Лідією Шинкарук, майбутніх абітурієнтів найбільше цікавило питання умов та можливостей вступу на спеціальність «Менеджмент». Знайомлячись з кафедрою та навчально-науковою лабораторією інвестиційного проектування, вони захоплювалися матеріально-технічним забезпеченням університету та цікавилися перспективами реалізації власних бізнес-ідей.

Активну участь у організації та проведенні зустрічей зі школярами взяли студенти 3 курсу 7 групи – члени наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення». Зокрема, Ярослав Терлик був ведучим зустрічі гостей з деканом факультету та завідувачами кафедр, а Андрій Мірзаханов, Валентина Борсенко та Анастасія Талан – активістами оргкомітету. Артем та Лілія Макаревичі, презентуючи факультет, поділилися здобутками та успіхами гуртка.

Викладачі та студенти запалили іскорки до пізнання у майбутніх абітурієнтів, з надією, що найкращі з них 1 вересня приєднаються до великої родини НУБіП України та зможуть продовжити його славетну більш, ніж вікову історію.

Тетяна Лобунець, Катерина Алексеєва

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook