Цікава екскурсія для поглиблення знань!

13 квітня 2018, 9:48
НУБіП України

За ініціативи викладачів кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика 11 квітня студенти агробіологічного факультету 4 курсу (куратор Завадська О.В.) та магістри 2 групи 1 року навчання (куратор Гунько С.М.) відвідали всесвітньо відомий завод ПрАТ «Оболонь». Корпорація «Оболонь» на сьогодні є найбільшим виробником безалкогольних напоїв та пива в Україні зі стовідсотковим українським капіталом, імпортує пиво більш ніж у 40 країн світу.

Студенти  поринули у захоплюючу подорож найбільшою пивоварнею Європи, ознайомилися з класичною технологією виробництва пива за допомогою найсучаснішого обладнання, побачили унікальні варильні системи, найбільші бродильні танки, найпотужніші в Європі лінії розливу продуктивністю 110 тис. пляшок за годину. «Оболонь» має власні агрофірми, де проводиться селекція різних сортів та вирощування ячменю для виготовлення  солоду.  Під екскурсії працювали конвеєри цеху з розливу пива в пластикові пляшки. У цеху одразу видувають пляшки, розливають у них пиво, закорковують, етикують. Завод дотримується екологічних стандартів, зокрема відходи використовують для годівлі тварин, а з пластикових пляшок виготовляють меблі, бандаж, меблі.  Приємним сюрпризом на закінчення екскурсії стали подарунки для кожного відвідувача.

Отримані під час екскурсії знання знадобляться студентам  під  час вивчення дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва».

 

Доцент кафедри, 

О.В. Завадська

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook