На засіданні гуртка «Менеджмент і сьогодення» студенти опановували мотиваційні прийоми разом з бізнес-тренером IPS Маріанною Лисенко

28 березня 2018, 17:07

28 березня 2018 року відбулося засідання студентського наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, яке було присвячене мотивації та самомотивації. Засідання пройшло у форматі тренінгу, який провела сертифікований бізнес-тренер IPS з особистісного розвитку Маріанна Лисенко. Зустріч майбутніх управлінців з коучем організувала доцент кафедри Тетяна Мостенська.


В ході тренінгу «Мотивуй мене, якщо зможеш», Маріанна розповіла студентам як правильно мотивувати себе, щоб досягати поставлених цілей. Адже, як відомо, мотивація – це процес спонукання до діяльності задля досягнення визначеної мети. Це приведення людини до такого емоційного стану, коли в неї виникає бажання творити, працювати, виконувати поставлені завдання з натхненням і задоволенням.


Для управління власною мотивацією студентами було пройдено три тести, які допомогли краще зрозуміти себе, похвалити за саморозвиток та помріяти про свою майбутню роботу. Виконуючи завдання, гуртківці описували ідеальну роботу, якою вони її бачать, визначали та ранжували мотивуючі фактори.


Тренер закликала студентів до активності як у навчанні, так і у повсякденному житті. У якості мотивації до подолання інерції чи будь-яких страхів вона наголосила: «Пройде час, і ви будете більше шкодувати про те, чого не зробили, ніж про те, що зробили щось не так».

На завершення тренінгу Маріанна Лисенко задала присутнім домашнє завдання – скласти список зі 100 пунктів з того, за що вони можуть пишатися собою. Та наголосила, що кожен може досягти всього, чого тільки забажає. Головне правильно себе мотивувати!

Тетяна Лобунець, Тетяна Мостенська

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook