В НУБіП України проходив захід приурочений «Дню відкритих дверей»

11 квітня 2018, 13:13

       11 квітня 2018 р., в НУБіП України пройшов «День відкритих дверей». День відкритих дверей. Кілька сотень учнів зі шкіл прийшли до університету для того, щоб ознайомитися з його інститутами і факультетами та з перших уст дізнатися про цьогорічні особливості вступної кампанії. З самого ранку інститути та факультети організували рекламну акцію, щодо перспектив вступу на різні спеціальності. Приуроченому заходу університетом був організований концентр.

   Вже після закінчення, школярі обравши для себе спеціальності для вступу на навчання, розійшлися по різним аудиторіям. Юридичний факультет організовував зустріч зі вступниками, разом з факультетом землевпорядкування.

 

 

 

Вступне слово було за деканом та заступником декана юридичного факультету НУБіП України, доцентом Ярою О.С., та професором Ладиченко В.В., вони детально розповіли про перспективи навчання на юридичному факультеті та запевнили, що команда факультету зробить з них першокласних правників. Далі, слово було передано керівнику юридичної клініки «Захист та справедливість», НУБіП України, доценту Кідалову С.О., який розповів про практичну сторону навчання на факультеті та можливість долучення до команди однодумців юридично-клінічного руху.

Взагалі, захід пройшов на дуже високому рівні, школярі та директора шкіл, які відвідали юридичний факультет були враженні можливостями вузу, тому багато вступників вже сьогодні виявили бажання вступати саме на юридичний факультету НУБіП України.

доцент кафедри

міжнародного права та

порівняльного правознавства

Сергій Кідалов 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook