Науково-педагогічні працівники провели відкриті лекційні і лабораторно-практичні заняття для студентів механіко-технологічного факультету і факультету конструювання та дизайну

20 квітня 2018 року
Лекційні аудиторії (202, 212, 213) і навчальні лабораторії кафедри (106, 111, 205, 209, 317, 363), навчальний корпус №11

У зв’язку з підготовкою до проведення 25 квітня 2018 року Вченої ради університету, в порядок денної якої включено питання «Про організацію навчального процесу та розвиток-матеріально-технічної бази кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем в світлі виконання Закону «Про вищу світу» щодо підвищення якості підготовки фахівців», в період з 11 по 20.04.2018 року члени Вченої ради університету відвідали кафедру з метою аналізу навчальної, наукової, профорієнтаційної роботи та матеріально-технічного забезпечення, а науково-педагогічні працівникі проводили відкриті лекційні і лабораторно-практичні заняття.

Так, 11 квітня 2018 року доцент Шкарівський Г.В. провів відкрите лекційне заняття в аудиторії №202 навчального корпусу №11 на тему «Рульове керування» для студентів 2-го курсу механіко-технологічного факультету спеціальності 208 «Агроінженерія», яке відвідав член Вченої ради, декан факультету аграрного менеджменту, к.е.н., доцент Остапчук М.Д., а також науково-педагогічні працівники кафедри, вільні від занять: к.і.н., доцент Деркач О.П., к.т.н., доцент Бешун О.А., к.т.н., доц. Чуба В.В, старший викладач Глуховська О.В. Лекція проведена на високому рівні, актуальна за змістом і інформативна за наповненням. Презентація насичена ілюстраціями та відеоматеріалами. Методи викладання різноманітні і сучасні. Присутність студентів – 42 з 47 згідно списку (89,4 %). На 5-й парі в той же день в ауд. №111 було проведено відкрите лабораторне заняття під керівництвом доцента Шкарівського Г.В. і старшого викладача Глуховської О.В. для студентів 2-ї групи того ж курсу і тієї ж спеціальності, яке відвідав члени Вченої ради університету, завідувач кафедри теплоенергетики Горобець В.Г., а також завідувач Голуб Г.А. і співробітники нашої кафедри: Деркач О.П., Бешун О.А., Лавріненко О.Т. і Курка В.П.

12 квітня проводились відкриті заняття з навчальної дисципліни "Машини та обладнання біоенергосистем" (лектор - докт. техн. наук, проф. Голуб Г.А.) для студентів 3-го курсу факультету конструювання та дизайну зі спеціальності 133 "Галузеве машинобудування", з навчальної дисципліни "Експлуатаційні властивості транспортних засобів" (лектор - канд. техн. наук, доцент Лавріненко О.Т.) для студентів 2 курсу 5 групи спеціальності 275 "Транспортні технології", яке відвідав доцент Бешун О.А., а також з навчальної дисципліни "Землеробська механіка" (лектор - канд. техн. наук, доцент Чуба В.В.) для студентів 4-го курсу факультету конструювання та дизайну зі спеціальності 133 "Галузеве машинобудування".

 13 квітня проводились відкриті заняття з навчальної дисципліни "Паливно-мастильні та інші експлуатаційні матеріали" (викладач - доцент Лавріненко О.Т.) для студентів 3 і 4 груп 1 курсу (скороченого терміну навчання) механіко-технологічного факультету спеціальності 208 "Агроінженерія", а також з навчальної дисципліни "Біоенергосистеми" (лектор - канд. техн. наук, доц. Чуба В.В.) для студентів магістратури того ж факультету і спеціальності.

16 квітня проведено відкрите лабораторне заняття з навчальної дисципліни "Патентознавство і авторське право" (викладач - канд. техн. наук, старший викладач Курка В.П.) для студентів 1-ї групи 4-го курсу факультету конструювання та дизайну зі спеціальності 133 "Галузеве машинобудування", яке відвідали завідувач кафедри Голуб Г.А. і доценти Бешун О.А., Сєра К.М. і Деркач О.П.

17 квітня на першій парі проведено дві відкриті лекції. Перша - з навчальної дисципліни "Паливно-мастильні та інші експлуатаційні матеріали" (лектор - канд. техн. наук, доцент Лавріненко О.Т.) для студентів 2 курсу механіко-технологічного факультету спеціальності 208 "Агроінженерія", яке відвідав представник кафедри автоматики і робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка, а також завідувач і співробітники нашої кафедри. Друга - з навчальної дисципліни "Основи конструювання машин" (лектор - канд. техн. наук, доцент Сєра К.М.) для студентів 3-го (скороченого терміну навчання) і 4-го курсу факультету конструювання та дизайну зі спеціальності 133 "Галузеве машинобудування", яке відвідали члени Вченої ради проректор з навчальної і виховної роботи Кваша С.М. та начальник навчального відділу Зазимко О.В., а також завідувач кафедри Голуб Г.А. і доцент Бешун О.А.

18 квітня проводилось відкрите лекційне заняття з навчальної дисципліни "Історія сільськогосподарської техніки" (лектор - канд. техн. наук, старший викладач Курка В.П.) для студентів 3 курсу механіко-технологічного факультету спеціальності 208 "Агроінженерія", яке відвідали член Вченої ради університету, директор наукового парку НУБіП України «Стале природокористування та якість життя», докт. с.-г. наук, проф. Теслюк В.В. і доценти кафедри Деркач О.П., Шкарівський Г.В. та Бешун О.А.

20 квітня завершився цикл відкритих лекційних і лабораторно-практичних занять на кафедрі. Зокрема, проводилось відкрите лекційне заняття з навчальної дисципліни "Паливно-мастильні та інші експлуатаційні матеріали" (лектор - канд. техн. наук, доцент Лавріненко О.Т.) для студентів 1 курсу (скороченого терміну навчання) механіко-технологічного факультету спеціальності 208 "Агроінженерія", а також лабораторне заняття з навчальної дисципліни "Експлуатаційні властивості транспортних засобів" (викладач - канд. техн. наук, доцент Лавріненко О.Т.) для студентів 2 курсу (скороченого терміну навчання) спеціальності 275 "Транспортні технології", яке відвідали доцент Бешун О.А. і старший викладач Курка В.П.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook