Випускник Черкаського державного бізнес-коледжу Володимир Єсипенко: обираю економічний факультет НУБіП України за прикладом брата

5 квітня 2018 року

Випускник Черкаського державного бізнес-коледжу також зупинив свій вибір на НУБіП для здобуття фаху економіста. Про те, чому, наша розмова з ним.

 — Доброго дня Володимире, звідки Ви завітали до нашого університету?
     —  Я родом з міста Черкаси, наразі закінчую Черкаський бізнес-коледж за спеціальністю «Фінанси і банківська справа».

 — Чому Ви обрали спеціальність «Економіка підприємства»?
     — Я з дитинства любив щось рахувати, розподіляти сімейний бюджет. Завжди отримував високі оцінки з математики. Також вважаю, що саме економіка охоплює всі сфери людської діяльності. До того професія економіста є престижною, затребуваною і перспективною в нашій країні..

 — Звідки Ви дізналися про НУБіП?
     — Мій брат закінчив економічний факультет НУБіП України у 2017 році та отримав ступінь бакалавра. Він багато розповідав про цей університет, факультет, викладачів, матеріально-технічну базу, можливість навчання та проходження практики закордоном, сучасні методи навчання та перспективи подальшого працевлаштування, а також про різноманіття спортивних секцій та гуртків за захопленнями. Тому я без вагань вирішив приїхати на День відкритих дверей, щоб побачити все на власні очі..

 — Чому Ви обрали саме Національний університет біоресурсів і природокористування України?
     — Крім рекомендацій брата, мені також не раз доводилось спілкуватись з його одногрупниками, які також були в захваті від навчання і вважають цей ВНЗ одним з найкращих в Україні. А ще мені випала нагода поспілкуватись з куратором його групи - старшим викладачем кафедри економіки праці та соціального розвитку Коваленко Ларисою Вікторівною; вона мені провела екскурсію по фантастичній території університету, яка не може не вражати. Ми оглянули ботанічний сад, Алею слави, галявини і сквери та спортивний стадіон.

 — Що справило найбільше враження?
    — Спілкування викладачів із студентами, воно вражає! Це коли повага і дружні поради вміло поєднуються із висококваліфікованим наставництвом. Я безмежно вдячний за гостинний і пізнавальний прийом, за віру в свої сили, яку вони вселили в мене, за можливість в майбутньому отримати не тільки якісну освіту, але і всесторонній розвиток в НУБІП України.

Дякую за спілкування і сподіваємося зустрітися з Вами 1 вересня на Дні знань.

 
Розмовляв Олександр Єрмаков

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook