Смачне практичне навчання

5 квітня 2018, 10:43
НУБіП України
Одним із предметів, який викладає кафедра технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Лесика магістрам Агробіологічного факультету є «Технологія переробки продукції рослинництва». Дисципліна включає значний обсяг лекційного матеріалу, які присвячені сучасним технологіям переробки зерна та плодоовочевої сировини. Курс практичних робіт спрямований на набуття студентами навичок, щодо оцінки  якості продуктів переробки зерна, плодів та  овочів. На днях, якраз і відбулося таке заняття, тема якого була кулінарна оцінка (дегустація) круп зернових і зернобобових культур. Студенти на парі набували практичних навичок, щодо визначення об'єму каші, коефіцієнта розварювання крупи, смаку та консистенції. В той час поки одні готували кашу із різних видів круп, інші оцінювали якість самих круп (визначали вміст ядра, кількість доброякісних ядер).
Закінчилася пара навчальною дегустацією на якій студенти смакували власноруч приготовленими кашами та оцінювали їх якість.
 
        
  
 
Доцент кафедри,

Гунько С.М.  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook