Свіжі соління від кафедри зберігання

15 листопада 2018 року
НУБіП України
Шановні колеги!  ННВЛ з переробки плодів і овочів кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва Б.В. Лесика розпочала реалізацію свіжої солоної продукції за адресою: навчальний корпус №4 аудиторія 4.
Вартість: огірки солоні 3 літрова банка (без банки) - 40 грн;
                 огірки солоні  3 літрова банка (з банкою) - 55 грн;
                 сік томатний (без банки) - 60 грн;
                 сік томатний (з банкою) - 75 грн;
                  капуста квашена (за 1 кг) - 25 грн.
 

 

За додатковою інформацією звертатися за тел.: 527-81-93.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook