ТОВ “Проскурів-Агро” та торгова марка ТМ "‘Хмельницькі делікатеси” запрошує студентів та випускників на роботу

7 грудня 2017 року
м. Хмельницький, Україна

ТОВ “Проскурів-Агро” - це сучасний м’ясопереробний завод у місті Хмельницькому, який виробляє ковбаси та копченості під ТМ "‘Хмельницькі делікатеси”.

 

Виробнича база ТОВ “Проскурів-Агро” налічує чотири сучасні цехи (цех обвалки м’яса, цех фаршескладання, цех формування ковбасних виробів, цех вакуумного пакування продукції), склад сировини та матеріалів, склад готової продукції, холодильні камери, власну фізико-хімічну лабораторію. На етапі будівництва цех виробництва сирокопчених ковбас. Об'єм виробництва нашого підприємства - один з найбільших в регіоні.

Для того щоб підкреслити свою відповідальність за продукцію, яка випускається, гарантувати її. безпечність на підприємстві запроваджується інтегрована система управління якістю та безпечністю харчової продукції ( НАССР) відповідно до вимог ISO 9001:2008 «Система управління якістю», ISO 22000:2005 «Системи управління безпечністю харчових продуктів», ISO/TS 22002-1:2009 «Базові програми забезпечення безпеки харчових продуктів».

Наше підприємство зацікавлено у залучені до свого колективу молодих та амбітних випускників (студентів, які навчаються на заочному відділені та за індивідуальними графіками навчання), за спеціальностями ветеринарна медицина та харчові технології (технологія зберігання, консервування та переробки м’яса). Компанія створює умови, при яких співробітники зможуть максимально реалізувати свій потенціал та досягти високих результатів.

Ми можемо запропонувати заміщення вакантних посад: технолог, майстер виробничого цеху, лікар ветеринарної медицини .м’ясопереробних підприємств. Під керівництвом більш досвідчених спеціалістів багаторічним досвідом роботи у галузі м’ясопереробки випускники будуть мати змогу: здобути практичний досвід та закріпити отримані під час навчання теоретичні знання; реалізувати свої сподівання від здобутої професії; підвищити кваліфікацію та отримати міжнародний досвід у виробництві м’ясної продукції, адже спеціалісти нашого підприємства рік у рік приймають участь у семінарах, які проходять у Польщі, Австрії, Німеччині та інших країнах. Випускники Вашого навчального закладу можуть розраховувати на гідну заробітну плату, на щорічну відпустку, забезпечення спеціалізованим взуттям та одягом, безкоштовне харчування.

www.delikates.com.ua

e-mail: [email protected]

Контактна особа: менеджер по персоналу Підлуцька Ірина Володимирівна 068-158-40-88

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook