Члени гуртка «Інвестор» активні учасники VII Міжвузівської науково-практичної конференції

3 квітня 2018, 15:00
29 березня 2018 р. члени гуртка «Інвестор» під керівництвом доцента кафедри фінансів Галини Скрипник взяли активну участь у VII Міжвузівській науково-практичній конференції «Актуальні питання економіки, обліку та фінансів України», яка відбулася на базі відокремленого підрозділу НУБіП України «Ірпінський економічний коледж».
 
Із вступним словом до учасників конференції звернулась заступник директора коледжу з навчальної роботи Ільченко Н.В., яка наголосила на актуальності питань, винесених для обговорення на конференції, підкреслила значення наукової роботи студентів для їх навчання та побажала учасникам конференції успіхів у подальших дослідженнях.
В конференції взяли участь біля 119 студентів з різних вищих навчальних закладів України та аграрних економічних коледжів. Першими доповідачами конференції були наші студенти Парасочка Павло із доповіддю «Аналіз фондового ринку України» і Слєсар Вячеслав «Бізнес-процеси суб’єктів підприємництва» під керівництвом д.е.н., проф. Давиденко Н.М.
 
     
В свою чергу, Цесар Вікторія доповіла про «Інвестиційну діяльність України та шляхи її покращення» та Єрохіна Євгенія розкрила «Теоретико-методологічні підходи щодо визначення поняття «прибуток» під керівництвом к.е.н., доц Скрипник Г.О.
 
Конференція була досить цікавою і проходила у жвавій дискусії. Доповідачі охоче ділились своїми дослідженнями, приймали активну участі в обговоренні питань та отримали високу оцінку присутніх науково-педагогічних працівників.
 
Приймати участь у такій конференції є досить цікаво і корисно для спілкування і обміну думками. 
 
     
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook