Відбулися відкриті лекції викладачів кафедри обліку та оподаткування

30 березня 2018 року

 30 березня 2018 р. згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять на економічному факультеті на виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» на 2 парі в аудиторії 609 навчального корпусу № 10 відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування Гуренко Тамари Олексіївни з дисципліни «Бухгалтерський облік» для студентів 2 курсу спеціальності 051 "Економіка (Економічна кібернетика)" на тему: «Облік основних засобів і нематеріальних активів».

На лекції були присутні: д.е.н., проф. Лазаришина І.Д., завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н., проф. Савчук В.К., к.е.н., доценти кафедри обліку та оподаткування Дерев’янко С.І., Олійник С.О., Кузик Н.П., Шара Є.Ю., Шевчук К.В. та старший викладач кафедри Германчук Г.О.
Присутні на відкритій лекції викладачі відмітили, що лекція прочитана на високому професійному рівні, із застосуванням сучасних інтерактивних методик та технічних засобів, що отримана інформація сприятиме підвищенню якості підготовки майбутніх фахівців.

В цей же день, на 3 парі в аудиторії 231 навчального корпусу № 10 відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування Шари Євгенії Юріївни з дисципліни «Бухгалтерський (фінансовий) облік» для студентів 2 курсу спеціальностей «Економіка» та «Фінанси» на тему: «Облік готової продукції, браку та напівфабрикатів».
Лекцію відвідали: д.е.н., проф. Лазаришина І.Д., завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н., проф. Савчук В.К., к.е.н., доценти кафедри обліку та оподаткування Гуренко Т.О., Олійник С.О., Шевчук К.В. та старший викладач кафедри Криворот О.Г.
Всі присутні визнали, що лекція була проведена на високому науково-педагогічному рівні, з використанням засобів унаочнення, відзначили культуру мови лектора, актуальність та сучасність змісту лекції.

Мельянкова Л.В.,
доцент кафедри обліку та оподаткування

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook