Відкриті лекційні заняття проведено на високому рівні

26 березня 2018 року

   Відповідно до встановленого графіка навчального плану у другій половині березня на кафедрі технологій і дизайну виробів з деревини проведено дві відкриті лекції. Так, 20 березня проведено з дисципліни «Технологія деревинно-композиційних матеріалів» на тему «Технологічні особливості виготовлення лущеного шпону», лектор к.т.н., ст. викладач Лакида Ю. П. Студенти 2-го курсу ознайомилися з основними операціями технологічного процесу та особливостями і параметрами кожної з них. 

   Також мали змогу ознайомитися із продукцією даного виробництва – шпоном та різновидами фанери.

   В межах дисципліни «Технологія лісопиляльно-деревообробних виробництв» 26 березня старшим викладачем кафедри, к.т.н. Мазурчуком С. М. проведено відкрите заняття на тему «Технологія розкрою пиломатеріалів на заготовки».

   Лекцію супроводжувала влучно підібрана презентація, що дозволило лекторові ефективно коментувати основні положення матеріалу і зберегти стійку увагу слухачів протягом всієї пари. Крім того, у кінці заняття студентам і присутнім продемонстровано відео про бездефектне різання деревини лазером, яке опісля активно і аргументовано обговорили.

   Під час лекції викладачами використано різноманітні методи та прийоми подання навчального матеріалу і зміст матеріалу був доступним. Тому проведені заняття отримали схвальні відгуки і у висновках відмічено, що їх проведено на високому рівні.

 

О. Горбачова,
ст. викладач кафедри ТтаДВД

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook