Навчання з охорони праці посадових осіб ННЦ «Інститут землеробства НААН»

27 березня 2018 року

        З 12 березня по 16 березня 2018 р. в ННЦ «Інститут землеробства НААН» (Києво-Святошинський район Київської області, с.м. т. Чабани, вул. Машинобудівна, 2Б) було проведено навчання з охорони праці. Навчання за 40-годинною програмою пройшли 23 посадові особи Інституту: заступники директора, завідувачі відділів та ін.

Навчання проводили викладачі Навчально-методичного центру з охорони праці Національного університету біоресурсів і природокористування України (свідоцтво № 80.1-16-076.10, видане ДП «ГНМЦ ННДІ промислової безпеки та охорони праці» 18.05.2010 р.). Було проведено лекційні заняття, продемонстровано навчальні фільми з пожежної безпеки, безпеки виконання робіт у хімічних лабораторіях, у разі виконання механізованих робіт у сільському господарстві.

Іспит у слухачів приймала комісія з перевірки знань з охорони праці, до складу якої входили державні інспектори відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Управління нагляду в промисловості і на обєктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці в Київській області, створена на підставі наказу від 02.02.2018р. № 265 по Головному управлінню Держпраці в Київській області. Під час іспиту перевіряли знання щодо загальних питань з охорони праці, а саме Закону України «Про охорону праці», та відповідних підзаконних актів, НПАОП 01.0-1.01-12 «Правила охорони праці у сільськогосподарському виробництві», НПАОП 73.1-1.11-12 «Правила охорони праці під час роботи в хімічних лабораторіях», Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів, Правил пожежної безпеки в України, правил надання домедичної допомоги.

Всі слухачі, які пройшли навчання і склали іспит, отримали відповідні посвідчення.

 

доц. М.Мотрич

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook