Викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі на міжнародній науково-практичній конференції «Аграрна наука і освіта в умовах євроінтеграції»

26 березня 2018 року

     20-22 березня 2018 року в Подільському державному аграрно-технічному університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Аграрна наука і освіта в умовах євроінтеграції». Цього року конференція зібрала понад 180 науковців з України, Польщі, Молдови, Казахстану, Болгарії та Білорусі задля обговорення найбільш нагальних проблем і пріоритетів розвитку аграрної науки й освіти України з урахуванням національних традицій та світового досвіду.


      

     Викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі прийняли активну участь у даному заході. Завідувач кафедри д.е.н., професор Ларіна Я.С. виступила з доповіддю на пленарному засіданні конференції, а к.е.н, доцент Гальчинська Ю.М. доповіла на секційному засіданні.
     

 

     Значну увагу під час пленарного засідання було приділено підготовці висококваліфікованих кадрів для аграрного сектору, конкурентоспроможних на сучасному ринку праці України. Зокрема, Ярослава Степанівна Ларіна зосередила увагу на актуальних проблемах підготовки фахівців з маркетингу для аграрної галузі. Невід'ємною складовою конференції було ознайомлення із результатами досліджень у пріоритетних галузях сільськогосподарської науки. За результатами обговорення заслуханих доповідей та проведених дискусій, прийнято резолюцію щодо рекомендацій з поглиблення євроінтеграційних процесів в аграрній науці та освіті.
     Керівництво та провідні співробітники Подільського Державного аграрно-технічного університету висловили впевненість щодо перспектив подальшої співпраці з НУБіП України в навчально-методичній та науковій сферах.

Юлія Гальчинська 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook