Семінар (майстер-клас) «Теоретичні та практичні аспекти розмноження деревних декоративних рослин здерев’янілими живцями

14 березня 2018 року

14 березня 2018 року на навчально-дослідному розсаднику кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства було проведено першу частину майстер-класу із вибору материнських рослин, заготівлі пагонів, нарізки живців та закладання їх на зберігання.
Відповідно до програми семінару учасники, серед яких були студенти третього курсу, магістри 1 року навчання та інші бажаючі, під керівництвом професора В.М. Маурера та старшого викладача Ю.І. Косенка успішно виконали поставлені задачі.

Викладачі кафедри поділилися своїми навичками та знаннями.

 

Учасники першої частини майстер-класу, загальною чисельністю понад 18 чоловік набули практичних навичок та досвіду командної роботи, збагатилися знаннями щодо вегетативного розмноження деревних рослин відділеними від рослин частинами.
У квітні відбудеться друга частина семінару, де учасники ознайомляться з технологією обробки живців ростовими речовинами і підготовки їх до висаджування для укорінення, особливостями догляду та спостереження за їх станом.


Доцент кафедри відтворення лісів 
та лісових меліорацій Ірина Бобошко-Бардин
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook