ІІІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «ОБЛІК, ОПОДАТКУВАННЯ, КОНТРОЛЬ ТА АНАЛІЗ В АКТИВІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЕКОНОМІЧНИХ СУБ’ЄКТІВ» присвячена 120-тій річниці НУБіП України.

24 березня 2018 року

 Пленарне засідання конференції 23 березня 2018 р. з привітанням відкрили декан економічного факультету Анатолій Діброва, завідувач кафедри обліку та оподаткування Євгенія Калюга і завідувач кафедри статистики та економічного аналізу Василь Савчук. 


Учасниками заходу стали запрошені гості: Олена Смольська − доцент кафедри обліку, контролю та оподаткування агробізнесу ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», Еліна Обарчук − викладач-методист ВСП «Рівненський коледж НУБіП України», Оксана Пономаренко − менеджер зі зв’язків з громадськістю газети «Все про бухгалтерський облік».

Розпочала наукову дискусію професор кафедри обліку та оподаткування Інна Лазаришина щодо перспектив та викликів розвитку спеціальності «Облік і оподаткування» у XXI столітті.

Студенти під час конференції представили результати наукових досліджень та окреслили перспективи розвитку обліку, аналізу, контролю та аудиту в Україні та за кордоном.

За актуальність тематики та змістовність доповіді молоді науковці були відзначені почесними дипломами за:
І місце - Юлія Шендерівська (НУБіП України);
ІІ місце - Яна Барановська (НУБіП України); Уляна Клим (Київський національний університет ім. Т. Г. Шевченка); Вікторія Мельник (ВСП «Рівненський коледж НУБіП України), Катерина Шарапка (ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»);
ІІІ місце − Дарія Петрук (ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»); Анна Бондар та Марина Войнівська (ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж»); студенти НУБіП Украни− Катерина Панченко, Діана Білодон, В'ячеслав Остапенко, Світлана Желєзнякова, Катерина Крокотенко, Тетяна Чередник, Анна Костюк і Олена Дзюменко.

Загалом, конференція пройшла на високому організаційному та науковому рівні, у формі дискусій, з полемікою та великою зацікавленістю студентської молоді.

Всім її учасникам бажаємо невичерпного натхнення у науковому пошуку, нових креативних ідей та їх успішного втілення у реальність!


Наталія Кузик, Ілона Мельниченко,
доценти кафедри обліку та оподаткування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook