Відбулася відкрита лекція доцента кафедри фіскальної політики і страхування Березовської Людмили Олексіївни!

21 березня 2018 року
21 березня 2018 року відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри фіскальної політики і страхування  Березовської Людмили Олексіївни для магістрів 1-го року навчання магістерських програм «Бізнес-плануванняа», «Економіка аграрного сектору», «Економіка праці та соціальне партнерство» з дисципліни «Оподаткування суб’єктів господарювання – юридичних осіб» на тему «Особливості оподаткування виробників сільськогосподарської продукції» .
Тема лекції є актуальною оскільки студенти економічних спеціальностей аграрного вузу повинні знати особливості оподаткування виробників сільськогосподарської продукції з метою їх майбутнього успішного працевлаштування.
На лекції були присутні: доценти кафедри фіскальної політики і страхування – Лемішко О.О., Кириченко А.В., Фурса А.В. та старший викладач кафедри Файчук О.В.
В ході лекції було розглянуто види та охарактеризовано виробників сільськогосподарської продукції, основні елементи спрощеної системи оподаткування у вигляді єдиного податку та загальну систему оподаткування виробників сільськогосподарської продукції, а також особливості оподаткування податком на додану вартість сільськогосподарських підприємств.
Жваву дискусію на лекції викликали нещодавно внесені зміни до Податкового кодексу України щодо тимчасово звільнення від обкладання ПДВ операцій з вивезення за межі митної території України в митному режимі експорту соєвих бобів, свиріпи та ріпаку з метою покращення умов для внутрішніх переробників та нарощування обсягів переробки.
Присутні викладачі та студенти високо оцінили фаховий рівень лектора та проведеного лекційного заняття, що підтверджують висновки з отриманих анкет. 

 

к.е.н., ст. викл. Файчук Ольга

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook