7 кроків до вступу в магістратуру за спеціальністю 051 «Економіка» спеціалізацією «Прикладна економіка» магістерською програмою «Регіональна економіка»

21 березня 2018 року
НУБіП України

 Крок 1. Зареєструватись для складання вступних випробувань та отримати екзаменаційний листок в приймальній комісії НУБіП України (кор.1, ауд. 57) в період з 14 травня до 05 червня 2018 року.
для реєстрації вступник надає такі документи:
- копію паспорта (1, 2 сторінки та місце реєстрації),
- копію реєстраційного номера облікової картки платника податків,
- копію документа державного зразка про здобутий освітній ступінь та додаток до нього, для осіб, які завершують навчання за ступенем вищої освіти бакалавра у рік проведення вступних іспитів – дані довідки, що підтверджує факт замовлення диплома бакалавра, виданої за місцем навчання,
- 4 кольорові фотокартки розміром 3Х4.
(Оригінали документів вступники пред’являють особисто)

 Крок 2. Для вступників, які здобули ступінь вищої освіти за іншою спеціальністю, успішно скласти додаткові фахові вступні випробування – 14 травня – 31 травня 2018 року.

 Крок 3. Подати заяву для вступу в приймальну комісію – 02 – 26 липня 2018 року.
  Закінчення прийому заяв та документів на навчання від осіб, які вступають на основі вступних іспитів (вступники спеціальних умов) – 09 липня 2018 року.

 Крок 4. З’явитися в пункт тестування (вказаний на інформаційній сторінці «Кабінет вступника») для складання єдиного фахового вступного іспиту (іноземна мова) – 11 липня 2018 року.
(початок процедури о 10 00год., допуск вступників до пункту тестування розпочинається за 45 хв та припиняється за 10 хв до початку вступних випробувань).
Вступник для допуску до пункту тестування має пред’явити:
1) екзаменаційний листок;
2) документ, що посвідчує особу;
3) запрошення-перепустку (вступник роздруковує з інформаційної сторінки «Кабінет вступника».
!!! У разі відсутності екзаменаційного листка та/або документа, назва, серія та номер якого зазначені в екзаменаційному листку, вступник не допускається до пункту тестування.

 Крок 5. З’явитися для складання фахового вступного випробування (НУБіП України) – 27-29 липня 2018 року.

 Крок 6. Отримати рекомендацію для зарахування за державним замовленням – до 13 серпня 2018 року.

 Крок 7. Виконати вимоги Правил прийому для зарахування (подати в приймальну комісію оригінали документа про здобутий освітній ступінь) – до 18 00 год. 18 серпня 2018 року.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook